Въпросът е дали ще се промени към лошо режимът на двигателя, ако изкарам навън маслените пари. Наложи се да сваля "U" образното съединение, свързващо възд. филтър с турбото и видях, че от масления отдушник, влизат по моему прекалено много лайна в турбото и нататък. Нормално ли е да има толкова лайна от отдушника, нещо да не е запушено? Ако е , как да разбера?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маслен отдушник, извеждане навън.
Collapse
X
-
При бензина не е кофти, даже напротив, и на двете съм ги извел навънка......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Лесно е, но мирише бее... като караш и като спреш на мясти си мирише на маслени испарение с бензин... гадно е. Трябва с кетчър да се прави това. Да се утаява в него и да не мирише толкова. Иначе веднага се усеща повечето свобода на двигателя, но... си мирише. И аз съм го махал, мотора почва да работи по-тихо, но като ми замириса и го върнах.
При бензина най-добре единия отвор да се запуши (този към колектора след дросела), а от другиа с маркуч към кетчъра и на изхода на кетчъра филтърче за картерни газове.
А отвора на колектора се свързва с друг маркуч към Т образното преди дросела.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеА при дизела къде се отвеждат ?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Вече около 500км навъртях така и не забелязвам проблем освен кофти миризмата когато колата е запалена и седи на едно място, но се засмислям дали този маркуч не е сложен преди турбото не само заради еко норми ами и има нужда от вакума които се създава за да извежда маслените пари по-бързо.
Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
Comment
-
Първоначално публикувано от Vanco Покажи съобщениеСега смятам, да извеждам маслените пари е една медна тръба, нейде по-назад, за да не ми мирише. Може и с PVC, ще видя, кое е по-лесно, а в краен случай с един дъъъъълъг маркуч и ще си имам два ауспуха, да ми завиждатDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Аз мисля да двойката да ги запратя в горния ляв край на предния капак.....това е далече от филтъра за купето, и мисля че няма да влиза......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Comment
-
Преди няколко дена на 2.5 закарах с тройник всичко по един маркуч под колата някъде към средата и.....засега не мисля да го променям...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment